Wil je bij ons bestellen?    


Eet/Biercafe Bruxelles

Lange Wijngaardstraat 16
2011 RL Haarlem

023-5314509

Vanaf de grote markt, links de Smedestraat in tweede straatje rechts. Parkeergarage volg De appelaar of Station, vanaf hier 3 min lopen.

Kom je afhalen, hou dan 1.5 meter afstand.


Bestelformulier

regels bezorging en afhaal

Bruxelles bezorg en afhaal dienst!

Ontstaan om dat we gesloten waren maar nu we open mogen blijven we ook gerechten bij jullie aan huis bezorgen! Dit kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een lekker speciaalbiertje! 

Bestellen doe je door te mailen naar info@cafebruxelles.nl OF te bellen naar 023 5314509

De regels hiervoor zijn als volgt: 
Bij bezorgen vermeld je 
Voor en achternaam 
Mobiele telefoonnummer 
De bestelling 
Adres (postcode, straatnaam en huisnummer + eventuele bijzonderheden) 

we bezorgen als je voor ons binnen 15 minuten te bereiken bent.
Tijd van bezorging (tussen 18.00 en 20.30 uur) 
Wij proberen binnen 40 minuten van de gekozen bezorgtijd te leveren! 
Mocht je in de buurt wonen en wil je jouw eten en biertje liever afhalen geef je in plaats van je adres aan hoe laat je de bestelling wilt komen afhalen.
Bij ontvangst van jouw bestelling zullen wij jullie een tikkie sturen via de SMS als we gaan rijden, dus tussen 17.00 en 21.00 uur. De betaling is definitieve bevestiging van jouw bestelling! 

Voor bestellingen onder de 15.00 euro rekenen we 3,50 bezorgkosten.
 
Als je ziek bent of symptonen vertoont vragen wij jullie om niet af te komen halen! Wanneer je wel komt afhalen vragen wij iedereen om 1,5 meter van elkaar afstand te houden en graag met niet meer dan 1 persoon per bestelling de zaak in te komen! 
 
Blijf gezond en blijf veilig! 
Het Bruxelles team.


Reserveren

Beste Bruxellesgast,  

We zijn al weer sinds 1 Juni open.

De regels zijn per 20 september weer veranderd.

Gasten moeten aan tafel zitten of aan de bar. 

De 1.5 meter moet daar waar haalbaar aangehouden worden.

Reserveren is niet meer verplicht, wel aangeraden.

Op dit moment mogen er 50 personen per ruimte aanwezig zijn, gasten moeten zich wel registreren.

Als je ziek bent of symptomen vertoont vragen wij jullie om niet te komen!!!!

Ook zijn de sluitingstijden aangepast naar 00.00 uur geen nieuwe gasten meer naar binnen en muziek uit en licht aan, om 01.00 uur moet iedereen het pand verlaten hebben.

Noodverordeningen worden op dit moment met grote regelmaat aangepast en we kunnen niet uitsluiten dat noodverordeningen strengere, of soms ruimere, regels kennen dan in dit.

Tot snel,

Het team van Bruxelles

Nieuws

https://www.facebook.com/events/caf%C3%A9-lp/live-pubquiz-via-facebook-mag-gedeeld-worden/662708621148706/

Normaal hebben we iedere maandag een pubquiz, ondanks dat we 1 juni weer open gaan kun je niet bij ons terecht. voor de quiz. Het is niet mogelijk om dit met 1,5 meter afstand te organiseren. MAAR IEDERE ZATERDAGAVOND IS ER EEN ONLINE QUIZ.

Je kunt nu voor 25 euro een lekkere biermand laten bezorgen. Er zijn nu ook manden van 40 euro. Wist je dat je bij het eten ook al onze bieren van de kaart bij kan bestellen en dat je een euro korting per flesje krijgt!!!!!!!

Expositie

We hebben iedere maand een expositie van een lokale kunstenaar.

Deze maand boven en beneden: Charles MichelOns Café

Beste Gast,
Welkom bij Bruxelles!! Wel bekend en geliefd in Haarlem vanwege haar gezellige ongedwongen sfeer en het bonte gezelschap aan personeel. Een gezellig bruin café interieur  met maandelijkse wisselende kunst exposities. Bij Bruxelles zult u verrast worden door de uitermate prettige prijs/kwaliteit verhouding en de uitgebreide menukaart met een groot aanbod van verse vis en heerlijke vleesgerechten geserveerd met onze ''beroemde'' huisgemaakte frietjes. Ook hebben wij altijd 7 soorten bier van de tap en 100 van de fles. Onze gezellige bovenetage is uitermate geschikt voor zaken/feestelijke lunch voor groepen. U kunt dan contact opnemen voor verdere informatie/reserveringen op: info@cafebruxelles.nl of 023-5314509