Wil je bij ons bestellen?    


Eet/Biercafe Bruxelles

Lange Wijngaardstraat 16
2011 RL Haarlem

023-5314509

Vanaf de grote markt, links de Smedestraat in tweede straatje rechts. Parkeergarage volg De appelaar of Station, vanaf hier 3 min lopen.

Kom je afhalen, hou dan 1.5 meter afstand.


Bestelformulier

Wil je bij ons bestellen?    


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Bruxelles op Facebook, blijf op de hoogte!

Nieuws

https://www.escapethelockdown.online/

Escape The Lockdown: Hét avondje uit in deze tijd! Online live muziek- en spelshow met spectaculaire prijzen en support voor Haarlemse horeca en artiesten. Op zaterdagavond 27 februari 2021 gaan we LIVE met de grootste ONLINE LIVE SHOW van Haarlem genaamd ‘Escape the Lockdown’. Het is een STEUNACTIE voor onze horeca. Hiermee brengen we saamhorigheid, zichtbaarheid en gezelligheid aan onze gasten uit de Horeca en een deel van de opbrengst gaat naar de deelnemende horecazaken.

https://www.youtube.com/c/LetsQuizNL-pubquiz

Normaal hebben we iedere maandag een pubquiz, MAAR IEDERE ZATERDAGAVOND IS ER EEN ONLINE QUIZ.

Ons Café

Beste Gast,
Welkom bij Bruxelles!! Wel bekend en geliefd in Haarlem vanwege haar gezellige ongedwongen sfeer en het bonte gezelschap aan personeel. Een gezellig bruin café interieur  met maandelijkse wisselende kunst exposities. Bij Bruxelles zult u verrast worden door de uitermate prettige prijs/kwaliteit verhouding en de uitgebreide menukaart met een groot aanbod van verse vis en heerlijke vleesgerechten geserveerd met onze ''beroemde'' huisgemaakte frietjes. Ook hebben wij altijd 7 soorten bier van de tap en 100 van de fles. Onze gezellige bovenetage is uitermate geschikt voor zaken/feestelijke lunch voor groepen. U kunt dan contact opnemen voor verdere informatie/reserveringen op: info@cafebruxelles.nl of 023-5314509