Wil je bij ons bestellen?    


Eet/Biercafe Bruxelles

Lange Wijngaardstraat 16
2011 RL Haarlem

023-5314509

Vanaf de grote markt, links de Smedestraat in tweede straatje rechts. Parkeergarage volg De appelaar of Station, vanaf hier 3 min lopen.

Kom je afhalen, hou dan 1.5 meter afstand.


Bestelformulier

Wil je bij ons bestellen?    


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Bruxelles op Facebook, blijf op de hoogte!

Nieuws

Op dinsdag 17 november waren premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge weer op televisie. Ze vertelden hoe het nu gaat met het coronavirus. De belangrijkste dingen leggen we uit. Maatregelen blijven nodig Mensen houden zich beter aan de regels. Het aantal besmettingen wordt minder. Dat is goed nieuws. We zijn er nog niet.

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/verspreiding

Waarschijnlijk gaan we weer open aan de hand van de routekaart van de overheid. Als het niveau van besmettingen daalt in een veiligheidsregio kunnen de maatregelen soepeler worden.

Het Nederlandse nachtleven moet de deuren gesloten houden tot er een vaccin is, heeft premier Mark Rutte dinsdag bekendgemaakt. De heropening van discotheken en nachtclubs stond aanvankelijk gepland voor 1 september, maar werd vervolgens voor onbepaalde tijd uitgesteld.

https://www.youtube.com/c/LetsQuizNL-pubquiz

Normaal hebben we iedere maandag een pubquiz, MAAR IEDERE ZATERDAGAVOND IS ER EEN ONLINE QUIZ.

Ons Café

Beste Gast,
Welkom bij Bruxelles!! Wel bekend en geliefd in Haarlem vanwege haar gezellige ongedwongen sfeer en het bonte gezelschap aan personeel. Een gezellig bruin café interieur  met maandelijkse wisselende kunst exposities. Bij Bruxelles zult u verrast worden door de uitermate prettige prijs/kwaliteit verhouding en de uitgebreide menukaart met een groot aanbod van verse vis en heerlijke vleesgerechten geserveerd met onze ''beroemde'' huisgemaakte frietjes. Ook hebben wij altijd 7 soorten bier van de tap en 100 van de fles. Onze gezellige bovenetage is uitermate geschikt voor zaken/feestelijke lunch voor groepen. U kunt dan contact opnemen voor verdere informatie/reserveringen op: info@cafebruxelles.nl of 023-5314509