Reserveren

Beste Bruxellesgast,  

Zo als het er nu voor staat weten we niet wanneer we weer open gaan.

Noodverordeningen worden op dit moment met grote regelmaat aangepast en we kunnen niet uitsluiten dat noodverordeningen strengere, of soms ruimere, regels kennen dan in dit.

Wel denken we als we weer open mogen dat reserveren verplicht is en het aantal personen beperkt wordt.

Tot snel..... 🎅???

Het team van Bruxelles

Nieuws

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/verspreiding

Waarschijnlijk gaan we weer open aan de hand van de routekaart van de overheid. Als het niveau van besmettingen daalt in een veiligheidsregio kunnen de maatregelen soepeler worden.

Het Nederlandse nachtleven moet de deuren gesloten houden tot er een vaccin is, heeft premier Mark Rutte dinsdag bekendgemaakt. De heropening van discotheken en nachtclubs stond aanvankelijk gepland voor 1 september, maar werd vervolgens voor onbepaalde tijd uitgesteld.

https://www.youtube.com/c/LetsQuizNL-pubquiz

Normaal hebben we iedere maandag een pubquiz, MAAR IEDERE ZATERDAGAVOND IS ER EEN ONLINE QUIZ.

Ons Café

Beste Gast,
Welkom bij Bruxelles!! Wel bekend en geliefd in Haarlem vanwege haar gezellige ongedwongen sfeer en het bonte gezelschap aan personeel. Een gezellig bruin café interieur  met maandelijkse wisselende kunst exposities. Bij Bruxelles zult u verrast worden door de uitermate prettige prijs/kwaliteit verhouding en de uitgebreide menukaart met een groot aanbod van verse vis en heerlijke vleesgerechten geserveerd met onze ''beroemde'' huisgemaakte frietjes. Ook hebben wij altijd 7 soorten bier van de tap en 100 van de fles. Onze gezellige bovenetage is uitermate geschikt voor zaken/feestelijke lunch voor groepen. U kunt dan contact opnemen voor verdere informatie/reserveringen op: info@cafebruxelles.nl of 023-5314509